SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A webáruházban található termékek,egyedi saját készítésű termékek.Minden termék általában megrendelés után egyedileg készül, így minimális eltérés előfordulhat a termék adatlapján található képtől.

A megrendelés visszaigazolásától 1-7 munkanap (tortadíszek, házszámok elkészítési ideje rövidebb(1-3 Munkanap), a Rendezők, kulcstartók elkészítési ideje hosszabb(4-7 munkanap) a termékek elkészítése, utána a választott szállítási módtól függ a szállítási idő. 

1. Személyes átvétel díjmentes 

Lehetőség van a megrendelt termékeket előre egyeztetett időpontban személyesen átvenni  (7030 Paks, Anna utca 15.). Ebben az esetben vagy előre utalással vagy a helyszínen készpénzben van lehetőség fizetni.

2. Házhoz szállítás futár szolgálattal

A csomagokat a GLS futárszolgálat vagy a Magyar Posta Logisztika(MPL) szállítja házhoz.A webáruház szerződött partnere a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. így a velük küldött csomagok feladási ideje rövidebb.A kiszállítás reggelén e-mail értesítést küld a futárszolgálat a várható kézbesítés időpontjáról.Ennél az opciónál lehetőség van utánvéttel is fizetni, ennék díja 1000 ft.A futárnál pedig készpénzzel vagy bankkártyával is lehet fizetni.

3. GLS csomagpont-GLS csomagautomata (FELADÁSI IDŐ ELKÉSZÜLÉS UTÁN 1-2 NAP)

A csomagokat át lehet venni  GLS csomagponton is.A csomagpontok listája itt található:

https://gls-group.eu/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

A választott csomagpontot megrendeléskor megjegyzésben lehet megadni vagy megrendelés után e-mailben is van mód egyeztetésre.Csomagpontos szállításnál a csomagpontra érkezéskor érkezik sms értesítés a szállító cégtől.

4. MPL csomagautomata, Mol posta pont, Postahely (FELADÁSI IDŐ ELKÉSZÜLÉS UTÁN 5-6 NAP)

A csomagokat át lehet venni Mpl csomagponton-automatában.postahelyen is.A csomagpontok listája itt található:

https://www.posta.hu/vallalkozasoknak/postapont

A választott csomagpontot megrendeléskor megjegyzésben lehet megadni vagy megrendelés után e-mailben is van mód egyeztetésre.Csomagpontos szállításnál a csomagpontra érkezéskor érkezik sms értesítés a szállító cégtől.

40000 Ft megrendelés felett a szállítási költség ingyenes!

Előre utalásnál a megrendelésben szereplő számlaszámra kell utalni a megrendelés végösszegét és a megjegyzésben feltüntetni a megrendelés számát.


Bármilyen kérdés, kérés esetén az elérhetőségek egyikén keressetek minket bizalommal.